Logam Nonferrous

  • Lambaran Aluminium

    Lambaran Aluminium

    Aluminium mangrupakeun méta bodas jeung lampu silvery, dibagi kana aluminium murni jeung alloy aluminium.Kusabab éta ductility, sarta biasana dijieun kana rod, lambar, bentuk sabuk.Ieu bisa dibagi kana: plat aluminium, coil, strip, tube, sarta rod.Aluminium boga rupa-rupa sipat alus teuing,
  • Gulung kalungguhan

    Gulung kalungguhan

    Éta gaduh résistansi korosi anu kuat, résistansi asam sareng alkali, konstruksi lingkungan tahan asam, panyalindungan radiasi médis, sinar-X, panyalindungan radiasi kamar CT, kakeuheul, insulasi sora sareng seueur aspék sanésna, sareng éta bahan panyalindungan radiasi anu kawilang murah.Anu biasa
  • Aluminium Rod

    Aluminium Rod

    Rentang aplikasi: alat mindahkeun énergi (sapertos: rak bagasi mobil, panto, jandéla, awak mobil, sirip panas, cangkang kompartemen).Fitur: kakuatan sedeng, résistansi korosi alus, kinerja las alus, kinerja prosés alus (gampang extruded), oksidasi alus tur kinerja ngawarnaan.
  • Lempeng kalungguhan

    Lempeng kalungguhan

    Piring timah kedah kandel 4 dugi ka 5 mm pikeun ngajagaan tina radiasi.Komponén utama plat kalungguhan nyaéta kalungguhan, rasio na beurat, dénsitas tinggi