Produk Kami

Precision, Performance, sareng Reliabilitas

Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun pelat waja tahan tahan, pelat waja tahan cuaca, pelat waja paduan, pelat waja kakuatan tinggi, pelat komposit tahan aus, pelat tank, pelat kapal tekanan tinggi, sareng pelat baja kapal. Tambih deui

  • about us

Tentang Kami

Perusahaan urang mangrupikeun cabang tina Laiwu Steel sareng didirikeun taun 2010 kalayan disatujuan ku Biro Industri sareng Perdagangan. Kalayan modal terdaftar RMB 1 milyar, éta mangrupikeun perusahaan konstruksi terkemuka kalayan ciri struktur baja di Cina.

Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun pelat waja tahan tahan, pelat waja tahan cuaca, pelat waja paduan, pelat waja kakuatan tinggi, pelat komposit tahan aus, pelat tank, pelat kapal tekanan tinggi, sareng pelat baja kapal.

Kauntungan urang

Kinerja, sareng Reliabilitas

Kami agénsi pabrik Baja terkenal di Cina. Kami tiasa 100% mastikeun kualitas barang kami. Bréh: Kami gaduh pusat pamrosésan urang sorangan, anu tiasa nawiskeun jasa anu disaluyukeun. Sapertos bending, las, polishing, karat-perlakuan, Galvanis.Ngahubungan Spesialis

advantage