Produk Kami

Precision, Performance, sarta Reliabiliti

Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun pelat baja tahan ngagem, pelat baja tahan cuaca, pelat baja alloy, pelat baja kakuatan tinggi, pelat komposit tahan ngagem, pelat tank, pelat kapal tekanan tinggi, sareng pelat baja kapal.Tambih deui

  • tentang Kami

Tentang Kami

Perusahaan kami mangrupikeun anak perusahaan Laiwu Steel sareng didirikan dina 2010 kalayan persetujuan Biro Industri sareng Dagang.Kalayan modal kadaptar tina RMB 1 milyar, éta mangrupikeun perusahaan konstruksi ngarah sareng ciri struktur baja di Cina.

Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun pelat baja tahan ngagem, pelat baja tahan cuaca, pelat baja alloy, pelat baja kakuatan tinggi, pelat komposit tahan ngagem, pelat tank, pelat kapal tekanan tinggi, sareng pelat baja kapal.

kauntungan urang

Kinerja, sareng Reliabilitas

Kami agénsi pabrik Steel kawentar di China.We bisa 100% mastikeun kualitas barang urang.Bréh: Urang boga puseur processing urang sorangan, nu bisa nawarkeun layanan ngaropéa. kayaning bending, las, polishing, karat-perlakuan, Galvanized.Kontak Spesialis

Kauntungannana