Pipa Baja

  • Stainless Pipe

    Pipa stainless

    Pipa waja stainless steel mangrupikeun jenis kerung panjang / buleud kuadrat, pipa stainless steel dibagi kana pipa baja seamless sareng pipa baja dilas. Pancegahan dianggo dina minyak bumi, industri kimia, perawatan médis, kadaharan, industri ringan, alat mékanis
  • Carbon Steel Pipe

    Pipa Baja Karbon

    Digunakeun sacara lega dina médan perawatan mékanis, industri pétrokimia, transportasi sareng lapangan konstruksi Tujuan struktural biasa sareng tujuan strukturna mékanik, contona dina bidang konstruksi, bantalan fulcrum jst;