Lambaran stainless steel

Pedaran pondok:

Lempeng Baja tahan karat ngagaduhan permukaan anu lemes, plastisitas tinggi, kateguhan sareng kakuatan mékanis, sareng tahan ka korosi ku asam, gas basa, solusi sareng média sanés. Éta mangrupikeun waja campuran anu henteu gampang karat, tapi éta henteu leres-leres karat.


Detil Produk

Tanda Produk

Lempeng Baja tahan karat ngagaduhan permukaan anu lemes, plastisitas tinggi, kateguhan sareng kakuatan mékanis, sareng tahan ka korosi ku asam, gas basa, solusi sareng média sanés. Éta mangrupikeun waja campuran anu henteu gampang karat, tapi éta henteu leres-leres karat. Pelat stainless steel ngarujuk kana pelat waja tahan korosi ku média lemah sapertos atmosfir, uap sareng cai, sedengkeun pelat waja tahan asam ngarujuk kana pelat waja tahan korosi ku média korosif kimia sapertos asam, alkali sareng uyah. Numutkeun ka metode pabrikan, aya dua jinis rolling panas sareng rolling tiis, kalebet pelat gulung tiis kalayan ketebalan 0,5-3mm sareng lempeng panas-digulung kalayan ketebalan 3-30 mm, langkung ti 30mm tiasa nampi ngarobih.

Pelat stainless steel, strip stainless steel, stainless steel coil, stainless steel sheet

Ngaran Produk Lempeng stainless steel
Kelas 201, 304 304L 304H 309S 309H 310S 310H 316 316H 316L 316Ti 317 317L 321 321H 409 410 410S 430 904L
Ukuran Pelat Kandel: 0.3mm-3.00mm (CR) 3.00mm-200mm (HR)
Lebar: 1000mm, 1219mm, 1250mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm
Panjangna: 2000mm, 2440mm, 2500mm, 3000mm, 3048mm, 5800mm
Ukuran Coil Kandel: Tiis ngagulung 0.3-6mm, Panas ngagulung 3-12mm
Lebar: Tiis digulung 600mm / 1000mm / 1219mm / 1500mm,Panas digulung 1240mm / 1500mm / 1800mm / 2000mm
Beurat coil: 2,5-8 ton
Téhnik Gulung Panas, Gulung Tiis
Beungeut No.1, 2D, 2B, BA, No.3, No.4, No.240, No.320, No.400, HL, No.7, No.8,Embossed
Tepi Ujung celah & ujung pabrik
Merek TISCO, BAO STEEL, BAOXIN, ZPSS, LISCO, JISCO, jsb
Aplikasi Konstruksi, hiasan, panto lift, industri pangan, nganteurkeun sabuk, industri kertas, tangga, Mesin
stainless steel plate2
stainless steel surface

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami