Tentang Kami

Perusahaan urang mangrupikeun cabang tina Laiwu Steel sareng didirikeun taun 2010 kalayan disatujuan ku Biro Industri sareng Perdagangan. Kalayan modal terdaftar RMB 1 milyar, éta mangrupikeun perusahaan konstruksi terkemuka kalayan ciri struktur baja di Cina.

Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun pelat waja tahan tahan, pelat waja tahan cuaca, pelat waja paduan, pelat waja kakuatan tinggi, pelat komposit tahan aus, pelat tank, pelat kapal tekanan tinggi, sareng pelat baja kapal.

Kami agénsi pabrik Baja terkenal di Cina. Kami tiasa 100% mastikeun kualitas barang kami.
Bréh: Kami gaduh pusat pamrosésan urang sorangan, anu tiasa nawiskeun jasa anu disaluyukeun. Sapertos bending, las, polishing, karat-perlakuan, Galvanis.
Katilu, Urang gaduh saham langkung ti 2000tons, Éta hartosna waktos kiriman ngan ukur 3-5 dinten.
Akhirna, Perusahaan kami didirikeun taun 2010, janten kami gaduh sapuluh taun pangalaman dina industri baja. Henteu ragu kami tiasa nyayogikeun jasa propésional pikeun anjeun.

Polesan

Motong

Ukiran

Sejarah perusahaan

Shandong Kunda Steel Co., Ltd. Lokasina di kota Liaocheng, propinsi Shandong, anu mangrupikeun kota anu indah tiasa dinobatkeun salaku Ven the Venice Oriental ". Liaocheng di beulah kulon propinsi Shandong, 200Km Kidul ti Kota Beijing, 100Km beulah kulon ti Kota Jinan. Jalan Raya Jiqing meuntas kota ti Wétan ka Kulon; Railway Beijing-Kowloon ngalir najan Kalér ka Kidul, kauntungan tina kaayaan lalu lintas anu merenah, ékonomi Liaocheng mekarkeun gancang sareng ngawangun pusat logistik baja panggedéna di Cina Kalér.

Shandong Kunda Steel Co., Ltd. diadegkeun dina 2006, ngahasilkeun pipa seamless sareng pipa draw tiis.

Di taun 2010 didaptarkeun sareng didirikeun perusahaan Laiwu Steel Liaocheng Sales Branch, aktipitas penjualan Piring Tahan Baja Tahan.

Perusahaan Kunda Steel nyatujuan pendirian ku Biro Industri sareng Komérsial di 2014, ngalaksanakeun bisnis saham, kalebet produk stainless steel sareng karbon, pelat waja, pipa sareng buleud buleud.

Dina 2016 ngadegkeun tim bisnis Internasional. 6 jalma pikeun palanggan asing.

Dina 2016, didirikeun pabrik pipa dilas stainless steel, ngahasilkeun pipa buleud, sagi opat sareng pasagi.

Dina 2017, ngadegkeun pabrik timbel, utama ngahasilkeun lambaran timah, panto timbel, kaca timah, celemek timbel sareng sajabina.

Dina 2018, ngadegkeun pabrik Nyemprot, mésér mesin blasting sareng lukisan anyar pikeun pipa, piring sareng sajabina.

Dina 2019, lokakarya CNC didirikeun, mésér mesin motong serat anyar, mesin bending, mesin bor, mesin ragaji.

Dina taun 2020, tim bisnis Internasional janten dua 3 kelompok.

Ayeuna Shandong Kunda Steel Co., Ltd. tiasa nyayogikeun HIJI LAYANAN, tina bahan pabrik ngagiling dugi ka bérés produk, kalebet Pakéan baja tahan tahan / Pelat Baja Weathering / Pelat Baja Karbon Kuat / Baja stainless / Aluminium / Kuningan / piring / buleud bar / sudut bar / bar datar / profil sareng sajabina. Sadaya ieu gaduh saham pikeun ukuran biasa, 2000 ton piring, 1000 rébu pipa sareng sajabana.

Kalayan Konsép "Tetep Ngaronjatkeun, Kerjasama Win-win" , sareng dieksekusi ku kualitas handal sareng saatos sistem jasa penjualan, Kunda ngagaduhan reputasi anu saé ti para nasabah di bumi sareng luar negeri. Kami tulus ngabagéakeun anjeun sumping ka perusahaan kami negosiasi bisnis sareng ngadamel prestasi anu hébat babarengan !

Sertipikat

Kualifikasi Produk

Gawé babarengan sareng konsumén

Transportasi kami