Aluminium

  • Aluminum Rod

    Rod Aluminium

    Kisaran aplikasi: alat mindahkeun énergi (sapertos: rak koper mobil, panto, jandéla, awak mobil, sirip panas, cangkang kompartemen). Fitur: kakuatan sedeng, tahan korosi anu saé, kinerja pengelasan anu saé, kinerja prosés anu saé (gampang diasingkeun), oksidasi anu hadé sareng kinerja ngawarnaan.
  • Aluminum Sheet

    Lambaran Aluminium

    Aluminium mangrupikeun meta bodas sareng lampu perak, dibagi kana paduan aluminium andaluminum murni. Kusabab éta kaméra, sareng biasana dijantenkeun rod, lambaran, bentuk sabuk. Éta tiasa dibagi kana: plat aluminium, coil, strip, tube, sareng rod. Aluminium ngagaduhan sababaraha sipat anu hadé,