Lempeng Baja Karbon

Pedaran pondok:

Pelat waja karbon, lambar waja karbon, coil baja karbon Baja karbon mangrupikeun waja kalayan kadar karbonna dugi ka 2,1% beuratna. Gulung tiis Karat plat baja karbon handap tina 0.2-3mm, panas rolling Karbon plat ketebalan 4mm dugi ka 115mm


Detil Produk

Tanda Produk

Pelat waja karbon, lambar baja karbon, coil baja karbon

Baja karbon mangrupikeun waja anu eusi karbonna dugi ka 2,1% beuratna. Gulung tiis Karat plat baja karbon handap tina 0.2-3mm, panas rolling Karbon plat ketebalan 4mm dugi ka 115mm

Q195 (ST33), Q215A 、 Q215B , Q235A 、 Q235B (SS400) 、 Q235C 、 Q235D , Q255A 、 Q255B , Q275 (SS490)

A36 D36 A32 D32,

10 (1010), 15 (1015), 20 (1020), 25 (1025), 30 (1030), 35 (1035), 40 (1040), 45 (1045), 50 (1050), 55 (1055), 60 (1060), 65 (1064,1065), 70 (1069,1070), 75 (1074,1075),

80 (1079,1080), 85 (1084,1085), 15Mn (1016), 20Mn (1019,1022), 25Mn (1025,1026), 30Mn (1033), 35Mn (1037)

40Cr, 12CrMo, 15CrMo, 25CrMo, 30CrMo, 35CrMo, 42CrMo, 20Mn2, 30Mn2,35Mn2,40Mn2, 45Mn2, 50Mn2. 15Cr, 20Cr, 30Cr, 35Cr, 45Cr .....

Dipaké dina struktur rékayasa sareng bagian mékanis biasa, struktur ngawangun rebar, waja bentuk, rebar, jsb

Baja sanés-paduan dipaké pikeun ngajantenkeun bagian mékanis penting umumna dianggo saatos perlakuan panas,

Struktur rékayasa sareng bagian mékanis.

Knifes, kapal, wadah, tank jsb.

Jenis

Kelas

Pelat waja karbon umum

Q235C 、 Q235D 、 Q235E

Piring waja alloy low

Q345B 、 Q345C 、 Q345D 、 Q345E

Pelat sasak

Q235qc 、 Q235qd 、 Q345qC 、 Q345qD 、 Q345qE 、 Q370qC 、 Q370qD 、 Q370qE 、 Q420qC 、 Q420qD 、 Q420qE ; 16Mnq 、 14MnNbq

Piring wadah

Q245R 、 Q345R 、 Q370R 、 16MnDR 、 16MnR 、 16Mng 、 20R 、 20g 、 15CrMoR 、 12Cr1MoVR

Pelat waja konstruksi tinggi

q235gjb 、 q235gjc 、 q235gjd 、 q235gje 、 q345gjb 、 q345gjc 、 q345gjd 、 q460gjc 、 q460gjd 、 q460gje

Pelat waja kakuatan tinggi

Q390B 、 Q390C 、 Q390D 、 Q390e 、 Q420B 、 Q420C 、 Q420D 、 Q420e 、 Q460C 、 Q460D 、 Q460e 、 Q500C 、 Q500D 、 Q500e 、 Q550C 、 Q550D 、 Q520 、 Q520 、 Q520e

Pelat waja kapal

CCS / ABS / GL / BV / DNV / KDK / LR , A 、 B 、 D 、 E 、 A32 、 D32 、 E32 、 F32 、 A36 、 D36 、 E36 、 F36 、 A40 、 D40 、 E40 、 F40 ; 

Pelat waja tahan suhu handap

Q235C Q235D Q235E Q345C 、 Q345D 、 Q345E 、 16MnC 、 16MnD 、 16MnE

Pelat waja pikeun ketel

20G 、 16MnG 、 15CrMoG 、 12Cr1MoVG

Pelat waja karbon kualitas luhur

10 # 、 20 # 、 35 # 、 45 # 、 50 # 、 20Mn 、 25Mn 、 30Mn 、 35Mn 、 40Mn 、 45Mn 、 50Mn 、 16Mn 、 20Mn2、35Mn2、45Mn2

Pelat waja campuran

15CrMo 、 35CrMo 、 42CrMo 、 20CrMo 、 12Cr1MoV 、 27SiMn 、 60Si2Mn 、 20Cr 、 40Cr

Plat kakuatan tinggi paduan rendah

Q390 (B / C / D / E) 、 Q420 (B / C / D / E) 、 Q460 (C / D / E) 、 Q550 (C / D / E) 、 Q690 (B / C / D / E)

Ukuran umum (mm)

Thincness

Lempeng: 25/30/40/60 jst

Coil: 4/6/10/12/18 jst

Lebar

Lempeng: 2000/2200

Koil: 1810/1250

Panjangna

Lempeng: 8000/12000

Coil: ngarobih

Aplikasi

1. Pelat waja campuran

Aplikasi: Jinis mimiti waja struktural alloy digunakeun pikeun ngadamel sababaraha bagéan mesin sareng komponén rékayasa. Baja ieu pas pisan karasa, janten seueur di antawisna dianggo pikeun nyiptakeun bagian-bagian alat sareng daérah perintang ageung. Jenis anu kadua nyaéta baja alat alloy. Sakumaha tiasa ditingali tina namina, jinis waja ieu utamina dianggo pikeun ngadamel sababaraha alat, sapertos alat ukur, cetakan panas sareng tiis, péso, sareng sajabana jinis baja ieu tahan tahan maké sareng tangguh. . Jenis katilu nyaéta baja kinerja khusus, anu ngagaduhan sababaraha infark miokard khusus, janten barang-barang anu didamel gaduh sipat-sipat khusus, sapertos baja tahan panas sareng baja tahan kaos, anu tiasa nyumponan sababaraha sarat khusus dina produksi.

2. Pelat waja kakuatan tinggi
Aplikasi: Baja kakuatan tinggi ngagaduhan seueur aplikasi. Salah sahiji daérah konci nyaéta aplikasi dina awak mobil. Dina raraga ningkatkeun kualitas beban-bantalan mobil, ngirangan biaya produksi mobil, sareng ngirangan konsumsi bahan bakar, pelat waja kakuatan tinggi beuki seueur dianggo dina pembuatan mobil di bumi sareng luar negeri. Langkung seueur, sareng prosés pembuatan bagian-bagian pigura parantos robih pisan dibandingkeun sareng prosés produksi massal asli. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngadamel bagian struktural sapertos balok mobil, balok, poros transmisi sareng bagian chassis mobil, anu tiasa ngirangan beurat bagian-bagianna. Tingkat pengerasan padamelan (atanapi pengerasan galur) langkung luhur tibatan pelat waja biasa sareng tiasa nyerep langkung énergi tabrakan. Ku alatan éta, éta dipaké dina balok bujur payun sareng tukang tina bingkai handapeun sareng bagian-bagian anu meryogikeun kakuatan sareng daya tahan luhur pikeun ningkatkeun kasalametan mobil. Dipaké pikeun bagian luar awak, sajaba ngirangan ketebalan bagianna, kusabab pengerasan panggangan, saatos cet dipanggang, karasa permukaanna tiasa ningkat, sareng kinerja anti sag tina bagian luar luar tiasa janten ningkat. Proyék konci nasional kedah ngarancang sareng nerapkeun pelat waja kakuatan tinggi-paduan sareng pelat waja struktural gedong luhur, sapertos struktur platform luar negeri, tempat Olimpiade, struktur situs anyar CCTV, Shanghai World Expo, bendungan, stasiun listrik, sareng high- naék gedong.

3 Larapna pelat waja laut

Cegah awak lambung tina korosi ku korosi kimia cai laut, korosi éléktrokimia, organisme laut sareng mikroorganisme. Ieu dianggo pikeun ngadamel pelat waja pikeun awak sareng dek kapal laut, kapal navigasi basisir sareng darat.

4 Aplikasi papan wadah

Hal ieu dianggo salaku pembuluh tekanan, sareng bahan tina piring bejana kedah bénten-bénten sesuai sareng tujuan, suhu sareng résistansi korosi.

Utamana dipaké dina pembuatan minyak bumi, kimia, pamisahan gas, wadah panyimpenan sareng transportasi atanapi alat-alat anu sami, sapertos rupa-rupa wadah menara, alat tukeur panas, bak gudang sareng mobil tank.

Hal ieu seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, pembangkit listrik, ketel sareng industri sanés.

Dipaké pikeun ngadamel réaktor, tukeur panas, SEPARATOR, bak spherical, tank minyak sareng gas, tank gas cair, cangkang tekanan réaktor nuklir, drum boiler, minyak cair sareng silinder gas, pipa cai tekanan tinggi tina stasiun PLTA, volume turbin sareng peralatan sanésna sareng komponenana.

steel plate loading 1
SA 516 steel plate 4
2
1
3

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami