Baja / Batang Baja stainless steel

Pedaran pondok:

Numutkeun kana prosés produksi, batang stainless steel tiasa dibagi kana tilu jinis: panas digulung, palsu sareng tiis digambar. Spésifikasi palang bulat stainless steel anu digulung panas nyaéta 5,5-250 mm.


Detil Produk

Tanda Produk

Diménsi:

Barang

Baja / Batang Baja stainless steel

Bahan

201/202/304 / 304L / 316 / 316L / 321/410/420/430 / 440C / S31803 / S38815 / S30601 jsb.

Spésifikasi

Bar buleud

Diaméterna: 3mm ~ 800mm

Bar sudut

Ukuran: 3mm * 20mm * 20mm ~ 12mm * 100mm * 100mm

Bar pasagi

Ukuran: 4mm * 4mm ~ 100mm * 100mm

Palang datar

Kandel: 2mm ~ 100mm; Lebar: 10mm ~ 500mm

Bar héksagonal

Ukuran: 2mm ~ 100mm

Beungeut

asinan asam / Eunteung Polandia / Warna palapis / Brushing / Polishing umum

Wangunna

Buleud / Rectangle / oval / slotted

Sampel

Sampel gratis sareng sayogi

Prosés Produksi:

Numutkeun kana prosés produksi, batang stainless steel tiasa dibagi kana tilu jinis: panas digulung, palsu sareng tiis digambar. Spésifikasi palang bulat stainless steel anu digulung panas nyaéta 5,5-250 mm. Diantarana: 5.5-25mm batang bunderan stainless steel leutik seuseueurna disayogikeun dina strip lempeng, sering dianggo salaku batang waja, baud sareng sababaraha bagian mékanis; bar bulat stainless steel langkung ageung tibatan 25mm utami dianggo pikeun ngadamel bagian mékanis atanapi tagihan pipa baja seamless.

Kisaran aplikasi:

Batang stainless steel gaduh prospek aplikasi anu lega sareng seueur dianggo dina pakakas dapur, damel kapal, petrokimia, mesin, ubar, tuangeun, listrik, énergi, hiasan wangunan, kakuatan nuklir, aerospace, militér sareng industri sanés! Alat-alat anu dianggo dina cai laut, kimia, pewarna, kertas, asam oksalat, pupuk sareng alat produksi anu sanés; industri pangan, fasilitas basisir, tali, batang CD, baud, kacang.

stainless steel bar necklace
Stainless bar

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami