Ngagem Pelat Baja Tahan

Pedaran pondok:

Pelat waja tahan tahan ngarujuk kana produk pelat khusus anu dianggo dina kaayaan anggo ageung. Ayeuna, pelat waja tahan tahan anu biasa dianggo nyaéta pelat anu didamel tina waja karbon-rendah biasa atanapi baja paduan rendah kalayan kateguhan anu alus sareng plastisitas ku permukaan anu dipasang sareng kandel anu tangtu


Detil Produk

Tanda Produk

Pelat waja tahan tahan ngarujuk kana produk pelat khusus anu dianggo dina kaayaan anggo ageung. Ayeuna, pelat waja tahan tahan anu biasa dianggo nyaéta pelat tina waja karbon-rendah biasa atanapi baja paduan rendah kalayan kateguhan anu alus sareng plastisitas ku permukaan surfaces kalayan kandel lapisan alusna-tahan alloy kalayan teu karasa luhur sareng tahan maké anu hadé. produk.

Teu karasa permukaanna tiasa ngahontal HRc58-62

1.

Standar Kelas
Cnina NM360. NM400. NM450 、 NM500
Swédia HARDOX400, HARDOX450.HARDOX500. HARDOX600, SB-50, SB-45

Jérman

 

XAR400. XAR450 、 XAR500 、 XAR600 、 Dilidlur400, illidur500

Bélgia

QUARD400, QUARD450. QUARDS00

 Perancis FORA400. FORA500, Creusabro4800. Creusabro8000
Finlandia: RAEX400 、 RAEX450 、 RAEX500
Jepang JFE-EH360 、 JFE - EH400 、 JFE - EH500 、 WEL-HARD400 、 WEL-HARD500
MN13 Piring waja tahan-tahan mangan tinggi: Eusi mangan nyaéta 130%, anu sakitar 10 kalieun tina baja tahan kaos biasa, sareng hargana lumayan tinggi.

 Spésifikasi ukuranMm)

Kandel 3-250mm Ukuran umum: 8/10/12/14/16/18/20/25/30/40/50/60
lébar 1050-2500mm Ukuran umum: 2000 / 2200mm
 panjangna 3000-12000mm

Ukuran umum: 8000/10000/12000

 

2.Piring tahan maké komposit:

Mangrupikeun produk pelat anu didamel ku permukaan anu kandel lapisan tahan aus sareng teu karasa sareng tahan tahan anu hadé dina permukaan baja karbon biasa biasa atanapi baja paduan anu handap kalayan kateguhan anu alus sareng plastisitas. Lapisan anti pakean umumna nyatakeun 1 / 3-1 / 2 tina total ketebalan.

l Lapisan anu tahan pakai biasana didamel tina paduan kromium, sareng komponén paduan anu sanés sapertos mangan, molibdenum, niobium, sareng nikel ogé ditambihan.

Kelas : 3 + 3、4 + 2、5 + 3、5 + 4、6 + 4、6 + 5、6 + 6、8 + 4、8 + 5、8 + 6、10 + 5、10 + 6、10 + 8、10 + 10、20 + 20

3. Layanan sayogi

Pelat tahan aus tiasa nyayogikeun metode pamrosésan: sababaraha bagian motong lambar logam, korsi bantalan motong CNC, flensa mesin CNC, bagian-bagian lengkungan, bagian-bagian anu dipasang, bagian-bagian khusus, bagian profil, komponén, kotak, strip sareng ngolah grafis anu sanés.

4.Larapna piring maké

1) Pembangkit listrik termal: liner cilinder mill mill-speed sedeng, stop kontak fan impeller, flue inlet collector lebu, saluran abu, liner turbin ember, separator nyambungkeun pipa, liner crusher liner, scuttle batubara sareng crusher Machine liner, burner burner, batubara murag palapis corong sareng corong, ubin panyalindungan bracket preheater hawa, sabeulah pituduh pemisah. Bagian-bagian di luhur henteu ngagaduhan syarat anu tinggi dina karasa sareng tahan tahan tina pelat waja tahan tahan, sareng pelat waja tahan tahan nganggo kandel 6-10mm dina bahan NM360 / 400 tiasa dianggo.

2) pakarangan batubara: tuang palung sareng lapisan Hopper, lapisan Hopper, agul kipas, pelat handap pusher, kolektor debu siklon, pituduh lapisan lapisan coke, pinding pabrik bola, stabilisator bor, bel feeder sekrup sareng dasar Kursi, lapisan jero ember kneader, ring feeder, dump treuk handapeun piring. Lingkungan damel di buruan batubara karasa, sareng aya syarat anu tangtu pikeun tahan korosi sareng tahan tahan tina pelat waja tahan tahan. Disarankeun nganggo pelat waja tahan tahan tina NM400 / 450 HARDOX400 kalayan kandelna 8-26mm.

3) Tutuwuhan semén: pelapis pelapis, tungtung bushing, kolektor debu siklon, sabeulah pisah pemisah sareng sabeulah, kipas sabeulah sareng pelapis, daur ulang lapisan lIPI, piring handapeun conveyor sekrup, perakitan pipa, pelapis pelat pendinginan, pelapis Conveyor. Bagian-bagian ieu ogé meryogikeun pelat waja tahan tahan ku résistansi maké sareng tahan korosi anu langkung saé, sareng pelat waja tahan tahan tina NM360 / 400 HARDOX400 kalayan kandel 8-30mmd tiasa dianggo.

4) Ngunggah mesin: ngabongkar piring rante ngagiling, pelapis corong, agul parebut, truk pembuangan otomatis, awak truk pembuangan. Ieu ngabutuhkeun pelat waja tahan tahan kalayan tahan ageman anu luhur pisan sareng karasa. Disarankeun nganggo pelat waja tahan tahan nganggo bahan NM500 HARDOX450 / 500 sareng kandelna 25-45MM.

5) Mesin tambang: pelapis, wilah, lapisan konveyor sareng baffles penghancur mineral sareng batu. Bagian sapertos kitu ngabutuhkeun résistansi haus anu luhur pisan, sareng bahan anu sayogi nyaéta pelat waja tahan tahan NM450 / 500 HARDOX450 / 500 kalayan kandelna 10-30mm.

6) Mesin konstruksi: pelat huntu semén dorong, menara pergaulan beton, pelapis pelapis mixer, pelapis lapisan kolektor debu, pelat cetakan mesin bata. Disarankeun nganggo pelat waja tahan tahan tina NM360 / 400 kalayan kandelna 10-30mm.

7) Mesin konstruksi: loader, buldoser, piring ember excavator, pelat sabeulah sisi, pelat handap ember, bilah, batang bor rig pengeboran. Jinis mesin sapertos kieu peryogi pelat waja anu kuat sareng tahan ageman ku résistansi abrasi anu luhur pisan. Bahan anu sayogi nyaéta NM500 HARDOX500 / 550/600 kalayan kandelna 20-60mm.

8) Mesin metalurgi: mesin sinter bijih beusi, ngalantarankeun siku, mesin mesin sinter bijih beusi, liner scraper. Kusabab mesin sapertos kieu meryogikeun pelat waja tahan tahan sareng tahan panas pisan. Ku alatan éta, disarankeun nganggo HARDOX600HARDOXHiTuf séri pelat waja tahan tahan.

9) Pelat waja tahan tahan ogé tiasa dianggo dina silinder pabrik wilah, agul, sababaraha buruan kargo, mesin terminal sareng bagian sanésna, struktur bantalan, struktur roda karéta, gulungan, jsb.

Nganggo piring tahan, nganggo piring, nganggo piring waja

Nganggo pelat waja tahan ngarujuk kana produk pelat khusus anu dianggo dina kaayaan anggo ageung. Pelat waja tahan tahan tahan résistansi abrasi sareng kinerja dampak anu saé. Éta tiasa diteukteukan, dibengkokkeun, dilas, sareng sajabana Éta tiasa dihubungkeun sareng struktur sanés ku las, colokan las sareng sambungan baud, éta ngagaduhan ciri hemat waktos sareng merenah dina prosés pangropéa.

Ayeuna seueur dianggo dina metalurgi, batubara, semén, listrik, kaca, pertambangan, bahan bangunan, bata sareng industri sanés. Dibandingkeun sareng bahan sanésna, éta efektif pisan sareng parantos dipikaresep ku seueur industri sareng pabrik.

Ukuran Range:
Kandel 3-120mm Lebar: 1000-4200mm Panjang: 3000-12000mm

Maké Babandingan Baja tahan-tahan

GB

WUYANG

JFE

SUMITOMO

DILLIDUR

SSAB

HBW

Status pangiriman

NM360

WNM360

JFE-EH360A

K340

——

——

360

Q + T

NM400

WNM400 JFE-EH400A

K400

400V

HARDOX400

400

Q + T

NM450

WNM450

JFE-EH450A

K450

450V

HARDOX450

450

Q + T

NM500

WNM500

JFE-EH500A

K500

500V

HARDOX500

500

Q + T

NM550

WNM550

——

——

——

HARDOX550

550

Q + T

NM600

WNM600

——

——

——

HARDOX600

600

Q + T

6
5
8
7

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami