Lambaran Baja

  • Carbon Steel Plate

    Lempeng Baja Karbon

    Pelat waja karbon, lambar waja karbon, coil baja karbon Baja karbon mangrupikeun waja kalayan kadar karbonna dugi ka 2,1% beuratna. Gulung tiis Karat plat baja karbon handap tina 0.2-3mm, panas rolling Karbon plat ketebalan 4mm dugi ka 115mm
  • Stainless Steel Sheet

    Lambaran stainless steel

    Lempeng Baja tahan karat ngagaduhan permukaan anu rata, plastisitas tinggi, kateguhan sareng kakuatan mékanis, sareng tahan ka korosi ku asam, gas basa, solusi sareng média sanés. Éta mangrupikeun waja campuran anu henteu gampang karat, tapi éta henteu leres-leres karat.
  • Weather Resistant Steel Plate

    Lempeng Baja Tahan Cuaca

    Cuaca Baja tiasa kakeunaan atmosfir tanpa lukisan. Éta mimiti karat dina cara anu sami sareng waja biasa. Tapi teu lami deui unsur-unsur paduan di jerona nyababkeun lapisan permukaan pelindung karat bertekstur halus kabentuk, sahingga neken tingkat korosi.
  • Wear Resistant Steel Plate

    Ngagem Pelat Baja Tahan

    Pelat waja tahan tahan ngarujuk kana produk pelat khusus anu dianggo dina kaayaan anggo ageung. Ayeuna, pelat waja tahan tahan anu biasa dianggo nyaéta pelat anu didamel tina waja karbon-rendah biasa atanapi baja paduan rendah kalayan kateguhan anu alus sareng plastisitas ku permukaan anu dipasang sareng kandel anu tangtu