Produk

  • SSAW Pipe /Spiral steel pile pipe /Tubular piles

    Pipa SSAW / Pipa tumpukan waja spiral / tumpukan Tubular

    Pipa waja anu dilas nyaéta pipa waja anu didamel tina pelat waja atanapi strip anu dikenceng sareng dilas, sareng umumna 6 méter panjangna. Prosés produksi pipa waja dilas saderhana, épisiénsi produksi luhur, macem-macem sareng spésifikasi seueur, inpéstasi peralatan alit
  • Carbon Steel Plate

    Lempeng Baja Karbon

    Pelat waja karbon, lambar waja karbon, coil baja karbon Baja karbon mangrupikeun waja kalayan kadar karbonna dugi ka 2,1% beuratna. Gulung tiis Karat plat baja karbon handap tina 0.2-3mm, panas rolling Karbon plat ketebalan 4mm dugi ka 115mm
  • Lead Plate

    Lempeng Diterangkeun

    Pelat timah kedah kandelna 4 dugi 5 mm kanggo ngajagi tina radiasi. Komponén utama pelat timah nyaéta timbel, babandinganana beurat, kapadetanna luhur
  • Stainless Steel Sheet

    Lambaran stainless steel

    Lempeng Baja tahan karat ngagaduhan permukaan anu rata, plastisitas tinggi, kateguhan sareng kakuatan mékanis, sareng tahan ka korosi ku asam, gas basa, solusi sareng média sanés. Éta mangrupikeun waja campuran anu henteu gampang karat, tapi éta henteu leres-leres karat.
  • Weather Resistant Steel Plate

    Lempeng Baja Tahan Cuaca

    Cuaca Baja tiasa kakeunaan atmosfir tanpa lukisan. Éta mimiti karat dina cara anu sami sareng waja biasa. Tapi teu lami deui unsur-unsur paduan di jerona nyababkeun lapisan permukaan pelindung karat bertekstur halus kabentuk, sahingga neken tingkat korosi.
  • Wear Resistant Steel Plate

    Ngagem Pelat Baja Tahan

    Pelat waja tahan tahan ngarujuk kana produk pelat khusus anu dianggo dina kaayaan anggo ageung. Ayeuna, pelat waja tahan tahan anu biasa dianggo nyaéta pelat anu didamel tina waja karbon-rendah biasa atanapi baja paduan rendah kalayan kateguhan anu alus sareng plastisitas ku permukaan anu dipasang sareng kandel anu tangtu
  • Square & Rectangular Tube

    Tabung Pasagi & Rectangular

    Aplikasi: Pamakéan konstruksi pipa kuadrat, pabrik mesin, proyek konstruksi baja, damel kapal, rékayasa listrik, sasis mobil, bandara, pager jalan, pangwangunan perumahan.
  • Hot Rolled H Beam Steel

    Panas digulung H Beam Steel

    B-bagian baja mangrupikeun bagian épékonomis bagian ékonomi kalayan distribusi daérah perintang anu langkung dioptimalkeun sareng babandingan beurat-ka-beurat anu langkung masuk akal. Éta namina kusabab bagian na sami sareng hurup Inggris "H".
  • Stainless Steel Round Bar / Rod

    Baja / Batang Baja stainless steel

    Numutkeun kana prosés produksi, batang stainless steel tiasa dibagi kana tilu jinis: panas digulung, palsu sareng tiis digambar. Spésifikasi palang bulat stainless steel anu digulung panas nyaéta 5,5-250 mm.
  • Aluminum Rod

    Rod Aluminium

    Kisaran aplikasi: alat mindahkeun énergi (sapertos: rak koper mobil, panto, jandéla, awak mobil, sirip panas, cangkang kompartemen). Fitur: kakuatan sedeng, tahan korosi anu saé, kinerja pengelasan anu saé, kinerja prosés anu saé (gampang diasingkeun), oksidasi anu hadé sareng kinerja ngawarnaan.
  • Carbon Steel Rod

    Rod Karbon Baja

    Kelas: 201,202,304,309,310,310S, 316,316L, 410, 420,430,904L Ukuran: Pipa buleud OD: 3-1219mm, Kandel: 0,1-60mm Pipa kuadrat Jembar : 7 × 7 -150 × 150mm, Kandel : 0,4 ~ 8,0mm Pipa persegi panjang Width: 10 × 20 - 110 × 150, Kandel : 0,4 ~ 10mm Panjang biasa 6m, ca salaku pamundut anjeun ngaropea
  • Stainless Pipe

    Pipa stainless

    Pipa waja stainless steel mangrupikeun jenis kerung panjang / buleud kuadrat, pipa stainless steel dibagi kana pipa baja seamless sareng pipa baja dilas. Pancegahan dianggo dina minyak bumi, industri kimia, perawatan médis, kadaharan, industri ringan, alat mékanis
12 Teras> >> Halaman 1/2