Lambaran Aluminium

Pedaran pondok:

Aluminium mangrupikeun meta bodas sareng lampu perak, dibagi kana paduan aluminium andaluminum murni. Kusabab éta kaméra, sareng biasana dijantenkeun rod, lambaran, bentuk sabuk. Éta tiasa dibagi kana: plat aluminium, coil, strip, tube, sareng rod. Aluminium ngagaduhan sababaraha sipat anu hadé,


Detil Produk

Tanda Produk

Ngajelaskeun

Aluminium mangrupikeun meta bodas sareng lampu perak, dibagi kana paduan aluminium andaluminum murni. Kusabab éta kaméra, sareng biasana dijantenkeun rod, lambaran, bentuk sabuk. Éta tiasa dibagi kana: plat aluminium, coil, strip, tube, sareng rod. Aluminium ngagaduhan sababaraha sipat anu hadé,

janten ngagaduhan kagunaan anu lega pisan, tiasa digugat dina ngawangun, radiator, industri, bagian otomotif, mebel, fotovoltaik surya, struktur kendaraan rel, hiasan, sareng sajabina Kelas: aluminium murni 1000 Series; alloy aluminium: 2000 séri.3000 séri.4000 séri. 5000 series.6000 series.7000 series.Package: Steel strip dipak. Paket Ékspor Standar Standar. Cocog sareng sadaya jinis transportasi, atanapi sakumaha diperlukeun.

Ngaran Produk

Lambaran Aluminium

Bahan

Aluminium

Suhu

O, H111, H112, H116, H321

Aplikasi

Bagian Kelautan / Parahu / Mobil, Tangki Minyak, Pipa;
Konstruksi, Kabinet listrik, Bagian;
Hardwares, Alat Listrik, jsb.

Téhnik

tiis digambar

Brade

Konstruksi, Kabinet listrik, Bagian;

Pakét

Kotak kai laut

Tempat asalna

Shandong, Cina

Kisaran aplikasi: alat mindahkeun énergi (sapertos: rak koper mobil, panto, jandéla, awak mobil, sirip panas, cangkang kompartemen).

Fitur: kakuatan sedeng, résistansi korosi anu saé, kinerja las anu saé, kinerja prosés anu saé (gampang diasingkeun), oksidasi anu hadé sareng kinerja ngawarnaan.

Ngabagi

6000Serices

Aplikasi

6005

Profil sareng pipa anu diekstrusi, dianggo pikeun bagian struktural anu meryogikeun kakuatan anu langkung ageung tibatan 6063, sapertos tangga, anteneu TV, jst.

6009

Panel awak mobil

6010

Awak mobil

6061

Meryogikeun macem-macem struktur industri kalayan kakuatan, katahanan anu stabil sareng ketahanan karat anu luhur, sapertos pipa, batang, bentuk, sareng sajabana pikeun pembuatan treuk, gedong menara, kapal, trem, jati, bagian mékanis, ngolah presisi, jst

6063

Profil gedong, pipa irigasi sareng bahan ékstrusi pikeun kendaraan, bangku, jati, pager, jst.

6066

Potongan sareng bahan ekstrusi struktur las

6070

Struktur beurat-tugas dilas sareng bahan ékstrusi sareng pipa pikeun industri otomotif

6101

Bar kakuatan tinggi, konduktor listrik sareng bahan radiator pikeun beus

6151

 

6151 digunakeun pikeun bagian ngajalin crankshaft bagian, bagian mesin sareng produksi cincin anu digulung. Hal ieu digunakeun pikeun aplikasi anu meryogikeun daya tahan anu hadé, kakuatan tinggi, sareng résistansi korosi anu saé.

6201

Kakuatan konduktif batang sareng kawat

6205

Pelat kandel, pedal sareng ékstrusi tahan tahan tinggi

6262

 

Meryogikeun bagian-setrés setrés luhur kalayan résistansi korosi langkung saé tibatan 2011 sareng 2017 alloy

6463

Ngawangun sareng sababaraha profil propil, ogé bagian hiasan otomotif kalayan permukaan anu caang saatos pangobatan anodizing

6A02

Bagian mesin pesawat, pamalsuan rumit sareng pamalsuan paéh

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk