Rod Aluminium

Pedaran pondok:

Kisaran aplikasi: alat mindahkeun énergi (sapertos: rak koper mobil, panto, jandéla, awak mobil, sirip panas, cangkang kompartemen). Fitur: kakuatan sedeng, tahan korosi anu saé, kinerja pengelasan anu saé, kinerja prosés anu saé (gampang diasingkeun), oksidasi anu hadé sareng kinerja ngawarnaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kisaran aplikasi: alat mindahkeun énergi (sapertos: rak koper mobil, panto, jandéla, awak mobil, sirip panas, cangkang kompartemen).

Fitur: kakuatan sedeng, résistansi korosi anu saé, kinerja las anu saé, kinerja prosés anu saé (gampang diasingkeun), oksidasi anu hadé sareng kinerja ngawarnaan.

1000

1000 batang batang aluminium kagolong dina séri anu paling seueur eusi aluminium na diantara séri. Kasucian tiasa ngahontal langkung ti 99,00%.

2000

2000 batang aluminium seri. Éta dicirikeun ku karasa luhurna, kalayan eusi tambaga anu pangluhurna, nyaéta sakitar 3-5%. Batang aluminium séri 2000 mangrupikeun bahan aluminium penerbangan, anu henteu sering dianggo dina industri konvensional.

3000

3000 siri rod aluminium didamel tina mangan salaku komponén utami. Serial sareng fungsi anti karat anu langkung saé.

4000

4000 séri batang aluminium kagolong kana bahan konstruksi, bagian mékanis, bahan penempaan, bahan las; titik lebur lemah, résistansi korosi anu saé, tahan panas sareng tahan maké

5000

5000 batang batang aluminium ogé tiasa disebat aloi aluminium-magnésium. Fitur utama nyaéta kapadetan rendah, kakuatan tarik tinggi sareng pemanjangan tinggi.

6000

6000 séri batang aluminium. Utamana ngandung dua unsur magnésium sareng silikon, anu cocog pikeun aplikasi kalayan sarat tinggi pikeun résistansi korosi sareng oksidasi.

7000

7000 séri batang aluminium utamina ngandung séng. Éta ogé kagolong kana rangkéan aerospace. Mangrupikeun paduan aluminium-magnésium-séng-tambaga, paduan anu tiasa diubaran panas, sareng aloi aluminium super keras kalayan résistansi pakean anu saé.

8000

8000 séri batang aluminium anu seueur dianggo pikeun aluminium foil, sareng batang aluminium henteu biasa dianggo dina produksi.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk