Lempeng Diterangkeun

Pedaran pondok:

Pelat timah kedah kandelna 4 dugi 5 mm kanggo ngajagi tina radiasi. Komponén utama pelat timah nyaéta timbel, babandinganana beurat, kapadetanna luhur


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pelat timah kedah kandelna 4 dugi 5 mm kanggo ngajagi tina radiasi. Komponén utama pelat timah nyaéta timbel, babandinganana beurat, kapadetan tinggi; Pelat timbal mangrupikeun jenis pelat anu didamel ku mékanik mencétan logam timbel dina palebur saatos lebur. Éta ngagaduhan fungsi panyalindungan radiasi, perlindungan korosi, résistansi asam sareng nyegah sinar-X sareng penetrasi sinar sanésna. Ayeuna ketebalan pelat timah umum nyaéta 1 dugi ka 10 milimeter, pelat timah anu dianggo pikeun panangtayungan sinar sacara téhnis, kandelna biasana 4 dugi 5 millimeter sisi kénca sareng katuhu tiasa nyegah radiasi sacara épéktip

Tekanan tinggi sinar 75kV, kandel pelindung kandel ≥1mm; Tegangan tinggi sinar nyaéta 100kV, sareng kandel pelat kalungguhan pelindung nyaéta ≥1.5mm;

150kV tegangan tinggi sinar, kandel pelindung kandel ≥2.5mm; 200kV tegangan tinggi sinar, kandel pelindung kandel ≥4mm;

Tegangan tinggi sinar 250kV, kandelna kandel ≥6mm; 300kV tegangan tinggi sinar, kandel pelindung kandel ≥9mm;

Tegangan tinggi sinar 350kV, kandel pelindung kandel ≥12mm; Ray tegangan tinggi 400kV, ketebalan piring timbal ≥15mm.

Produk

Lambar timah, Pelat timah, Gulungan timah

Standar

ASTM, GB, BS, EN 

Eusi

Pb ≥ 99,99%

Kapadetan

11,34 g / cm 2

Warna

Hawuk

Kandel

0,5 mm dugi ka 60 mm

Lebar

500 mm, 600mm, 800mm, 1000 mm, 1200 mm 1220mm, 1500mm,

Panjangna

1000mm, 2000 mm, 2440 mm, 3000 mm, 4000 mm, 13000 mm

Pakét

Paket Laut anu pantes

Wangunna

Dina gulung atanapi dina lambaranana

Aplikasi

Radiation Shielding - Laboratorium, Rumah Sakit, Kantor Gigi sareng Klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan,

Konstruksi - Roofing, Flashing sareng Waterproofing

Perlindungan Korosi - Panyimpenan Asam sareng Penanganan - Autoklaf - Présipitasi

Layar Kalungguhan Alih

Halangan Sora sareng Bukti Sora

Ngalindungan Énergi Nuklir

Lapisan tank

Ukuran Wadahna

20Gp - 2.352 (lébar) * 2.385 (Jangkungna) * 5.90 (Panjang jero) Méter

40Gp - 2.352 (lebar) * 2.385 (Jangkungna) * 11.8 (Panjang jero) Méter

40HQ - 2.352 (lebar) * 2.69 (Lebar) * 5.90 (Panjang jero) Méter

Ékspor Daérah

Amerika, Kanada, Jepang, Inggris, Arab Saudi, India, Singapura, Korea, Australia,
Brazil, Argentina, Mexico, Russia, Turkey, Greece, France, Germany, Spain

Syarat pamayaran

T / T, L / C, West Union

Waktos pangiriman

Simpenan 10 dinten, upami henteu dina 20 dinten

Palabuhan kiriman

Palabuan Tianjin, palabuan Qingdao 

Sarat Perdagangan

FOB, CFR, CIF


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk