Gulung Diterangkeun

Pedaran pondok:

Éta ngagaduhan résistansi korosi anu kuat, résistansi asam sareng alkali, konstruksi lingkungan tahan asam, perlindungan radiasi médis, sinar-X, panyalindungan radiasi kamar CT, panyawat, insulasi sora sareng seueur aspék sanés, sareng éta mangrupikeun bahan panyalindungan radiasi anu kawilang murah. Anu biasa thi


Detil Produk

Tanda Produk

Ngajelaskeun

Éta ngagaduhan résistansi korosi anu kuat, résistansi asam sareng alkali, konstruksi lingkungan tahan asam, perlindungan radiasi médis, sinar-X, panyalindungan radiasi kamar CT, panyawat, insulasi sora sareng seueur aspék sanés, sareng éta mangrupikeun bahan panyalindungan radiasi anu kawilang murah. Kandel umum di Cina nyaéta 0,5-500mm, sareng spésifikasi umum nyaéta 1000 * 2000MM.

Produk

Lembar timah, Pelat timah, Roll lead,

Standar

ASTM, GB, BS, EN 

Eusi

Pb ≥ 99,99%

Kapadetan

11,34 g / cm 2

Warna

Hawuk

Kandel

0,5 mm dugi ka 60 mm

Lebar

500 mm, 600mm, 800mm, 1000 mm, 1200 mm 1220mm, 1500mm,

Panjangna

1000mm, 2000 mm, 2440 mm, 3000 mm, 4000 mm, 13000 mm

Pakét

Paket Laut anu pantes

Wangunna

Dina gulung atanapi dina lambaranana

Aplikasi

Radiation Shielding - Laboratorium, Rumah Sakit, Kantor Gigi sareng Klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan,

Konstruksi - Roofing, Flashing sareng Waterproofing

Perlindungan Korosi - Panyimpenan Asam sareng Penanganan - Autoklaf - Présipitasi

Layar Kalungguhan Alih

Halangan Sora sareng Bukti Sora

Ngalindungan Énergi Nuklir

Lapisan tank

Ukuran Wadahna

20Gp - 2.352 (lébar) * 2.385 (Jangkungna) * 5.90 (Panjang jero) Méter

40Gp - 2.352 (lebar) * 2.385 (Jangkungna) * 11.8 (Panjang jero) Méter

40HQ - 2.352 (lebar) * 2.69 (Lebar) * 5.90 (Panjang jero) Méter

Ékspor Daérah

Amerika, Kanada, Jepang, Inggris, Arab Saudi, India, Singapura, Korea, Australia,
Brazil, Argentina, Mexico, Russia, Turkey, Greece, France, Germany, Spain

Syarat pamayaran

T / T, L / C, West Union

Waktos pangiriman

Simpenan 10 dinten, upami henteu dina 20 dinten

Palabuhan kiriman

Palabuan Tianjin, palabuan Qingdao 

Sarat Perdagangan

FOB, CFR, CIF

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk