Warta

  • produk baja china

    Aplikasi baja datar sareng aliran prosés Baja datar nujul kana baja kalayan rubak 12-300mm, ketebalan 4-60mm, bagian sagi opat sareng ujung anu rada blunt.baja datar bisa rengse baja, ogé bisa dipaké salaku kosong pikeun las pipe na slab ipis pikeun rolling lambar.Aplikasi utama:...
    Maca deui
  • Bubuka sarta pamakéan produk I-beam

    Bubuka ringkes I-beam: I-beam, ogé katelah baja Beam (ngaran Inggris I Beam), nyaéta strip tina baja jeung bagian I ngawangun.I-beam dibagi kana biasa jeung lampu I-beam, H - ngawangun baja tilu.I-beam loba dipaké dina sagala rupa struktur wangunan, atlas Bridges, kandaraan, suppo ...
    Maca deui
  • Shandong kunda steel parusahaan Steel Pangaweruh

    Aplikasi baja datar sareng aliran prosés Baja datar nujul kana baja kalayan rubak 12-300mm, ketebalan 4-60mm, bagian sagi opat sareng ujung anu rada blunt.baja datar bisa rengse baja, ogé bisa dipaké salaku kosong pikeun las pipe na slab ipis pikeun rolling lambar.Aplikasi utama: A...
    Maca deui
  • Shandong kunda steel parusahaan Steel Pangaweruh

    Naon bédana antara pipa baja seamless sareng pipa baja dilas?Ayeuna, pipa baja anu dianggo dina kahirupan sapopoe dibagi kana dua jinis: pipa baja dilas sareng pipa baja seamless.Beda antara dua pipa baja ieu bisa dianalisis tina tilu aspék: 1. Dina penampilan, ...
    Maca deui
  • Kumaha carana miceun karat tina pipa baja seamless?

    Dina prosés ngagunakeun pipa baja seamless, perhatian kudu dibayar ka karya pangropéa jeung perlakuan anti korosi biasa.Sacara umum, hal anu paling penting pikeun diungkulan nyaéta ngaleungitkeun karat.Redaktur di handap ieu bakal ngawanohkeun metode panyabutan karat pipa baja seamless sacara rinci.1. Pipa...
    Maca deui
  • Ékspor baja Cina dina Januari-Pébruari beurat, sareng pesenan énggal ningkat sacara signifikan dina Maret

    Dipangaruhan ku recovery gancangan ékonomi global, recovery paménta di pasar baja internasional geus gancangan, harga baja peuntas laut geus risen, sarta sumebarna antara harga domestik jeung luar negeri geus widened.Ti Nopémber nepi ka Désémber 2021, pesenan ékspor pikeun baja ...
    Maca deui
  • Émbaran Harga Baja

    Émbaran Harga Baja

    Dipangaruhan ku harga luhur pasar baja nasional di 2021, biaya neundeun usum tiis baja konstruksi di 2022 bakal ningkat ku 250-1150 yuan / ton dibandingkeun jeung 2021. Biaya ibukota bakal ningkat ku 2-9,2 yuan dibandingkeun jeung 2021, sareng biaya modal di daérah masing-masing bakal kalebet ...
    Maca deui
  • Naon spésifikasi anu biasa dianggo sareng ukuran lambaran stainless steel?

    1. The pelat stainless steel nu bisa ditempo dina pasaran téh: 201, 304, 304L, 316L, 430, 321, 409L, 436L, jsb;2. The perlakuan beungeut plat stainless steel ngawengku kawat gambar, titanium emas, 8K beungeut eunteung, 2B permukaan lemes, minyak grinding kawat gambar, plat BA, sandblasting, corr ...
    Maca deui
  • bubuka lambar baja tiis digulung

    1. Bubuka lambar tiis-digulung biasa mangrupakeun produk diala tina lambar panas-digulung ku processing tekanan tiis.Kusabab rolling tiis multi-pass, kualitas permukaan leuwih hade tinimbang lambaran panas-digulung, sarta sipat mékanis alus bisa didapet sanggeus perlakuan panas.1. Ké...
    Maca deui
  • Sababaraha klasifikasi jeung integrasi aplikasi tina plat baja

    1. Klasifikasi pelat baja (kaasup baja strip): 1. Klasifikasi ku ketebalan: (1) plat ipis (2) plat sedeng (3) plat kandel (4) plat tambahan-kandel 2. Klasifikasi ku métode produksi: (1) Hot-rolled steel lambar (2) Cold-rolled steel lambar 3. Klasifikasi ku karakter permukaan ...
    Maca deui
  • Naon piring baja!Naon pelat baja tahan ngagem?

    Pelat baja nyaéta waja datar anu tuang sareng baja molten sareng dipencet saatos tiis.Ieu datar, rectangular sarta bisa langsung digulung atawa motong tina strips baja lega.Pelat baja dibagi dumasar kana ketebalan, pelat baja ipis kirang ti 4 mm (ipis nyaéta 0,2 mm), m ...
    Maca deui
  • Ngawangkong ngeunaan weathering baja!

    Ngawangkong ngeunaan weathering baja!

    Weathering baja bisa jadi hiji kecap biasa mun jalma biasa, tapi ieu loba dipaké dina produksi industri, sarta weathering baja mangrupakeun tipe anyar baja nu ngagabungkeun prosés anyar, bahan anyar, sarta inovasi anyar.Salah sahiji wates baja di dunya.Naon pamakéan husus na?Weuh...
    Maca deui