Warta

  • Shandong Kunda Steel Co., Ltd.

    Shandong Kunda Steel Co., Ltd. ngagaduhan inventaris ageung pelat waja, anu tiasa diolah, dipotong, sareng dibungkus pikeun ékspor biasa ku laut. Kami gaduh sababaraha mesin motong, mesin rata, sareng mesin sandblasting pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan anjeun. Urang tiasa ngalakukeun panyabutan karat ...
    Maca deui
  • Perkenalan Perusahaan

    Shandong Kunda Steel Co., Ltd. Lokasina di kota Liaocheng, propinsi Shandong, anu mangrupikeun kota anu indah tiasa dinobatkeun salaku Ven the Venice Orient ". Liaocheng di beulah kulon propinsi Shandong, 200Km Kidul ti Kota Beijing, 100Km kulon ti Kota Jinan. Lebuh Raya Jiqing meuntas kota ti Wétan ka Kulon; Beijin ...
    Maca deui
  • Analisis kaayaan harga waja

    Dina pangaruh faktor sapertos ningkatna ékonomi domestik sareng ekspektasi optimistis tumuhna paménta, harga baja domestik parantos ngalangkungan kenaikan umum akhir-akhir ieu. Paduli naha éta rebar dipaké dina konstruksi, atanapi lambaran logam anu dianggo dina mobil sareng bumi ...
    Maca deui
  • Baja Cina ngekspor parobahan anyar

    Menteri Keuangan sareng Administrasi Nagara perpajakan babarengan ngaluarkeun pengumuman: Pembatalan potongan harga pajak ékspor pikeun sababaraha produk baja mimitian tanggal 1 Méi 2021 Jaringan Panyiaran Cina, Beijing, 29 April (Reporter Zhang Shengqi) Numutkeun situs web Kamentrian Keuangan dina ...
    Maca deui
  • Harga pangiriman naék, harga baja dina tren turun

    Dilaporkeun yén kusabab pangaruh tina halangan Terusan Suez saminggu, kapasitas kapal sareng alat-alat di Asia parantos dibatesan. Minggu ayeuna, tingkat pengiriman barang tina wadah Asia-Éropa parantos "ningkat sacara dramatis." Tanggal 9 April, Indéks Pangiriman Wadah Ningbo (...
    Maca deui
  • Parobihan harga waja

    ince Maret, harga baja domestik parantos milih angkat deui dina akhir Maret saatos ngalaman pangaluyuan kejutan tingkat tinggi. Khususna, dugi ka 26 Maret, naon logika anu milih terobosan ka luhur saatos turun-turun harga baja? Sareng naon anu bakal kajadian salajengna saatos ...
    Maca deui
  • 2020, China’s steel market prices will fall first and then rise, with significant fluctuations and rises

    2020, harga pasar baja Cina bakal turun heula teras naék, sareng turun naek anu signifikan sareng naék

    Dina taun 2020, harga pasar baja Cina bakal turun heula teras naék, sareng turun naek anu signifikan sareng naék. Ku 10 Nopémber 2020, indéks komposit harga baja nasional bakal 155,5 poin, kanaékan 7,08% dibanding période anu sami taun kamari. Pusat gravitasi parantos naék. Paménta konsumén ...
    Maca deui
  • The Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP)

    Kemitraan Ékonomi Komprehensif Daérah (RCEP)

    Ieu mangrupakeun kameunangan pikeun multilateralisme sareng perdagangan bébas. Epidemi parantos nyebarkeun di panjuru dunya, perdagangan internasional sareng investasi parantos nyusut pisan, ranté pasokan ranté industri parantos dipeungpeuk, sareng globalisasi ékonomi parantos mendakan arus counter, sareng unilateralisme ...
    Maca deui
  • Steel dealers and industry insiders predict that the steel market will rise in the near future

    Dealer waja sareng insiders industri ngaramal yén pasar baja bakal naék dina waktos anu dekat

    Poé Nasional saatos permintaan baja kuat, pasar baja diperkirakeun naék dina waktos anu payun. Numutkeun ka dealer waja sareng industri industri. Bar ayeuna, coil digulung panas. Coil digulung tiis sareng sedeng - piring kandel sareng variétas khusus sanés anu béda-béda. Dina hal bar mat ...
    Maca deui