Shandong kunda steel parusahaan Steel Pangaweruh

Naon bédana antara pipa baja seamless sareng pipa baja dilas?
Ayeuna, pipa baja anu dianggo dina kahirupan sapopoe dibagi kana dua jinis: pipa baja dilas sareng pipa baja seamless.Bédana antara dua pipa baja ieu tiasa dianalisis tina tilu aspék:
1. Dina penampilan, beda antara pipe baja seamless na pipe baja dilas éta témbok jero pipa dilas boga las iga, sedengkeun pipe baja seamless henteu.
2. Tekanan tina pipa seamless nyaeta luhur, sarta pipa dilas umumna ngeunaan 10MPa.Ayeuna pipa anu dilas mulus.
3. Pipa baja seamless kabentuk dina hiji waktu salila prosés rolling.Pipa baja dilas kedah digulung sareng dilas, sareng las spiral sareng las lempeng umumna dianggo.Pipa seamless ngalaksanakeun langkung saé sareng tangtosna langkung mahal.


waktos pos: Aug-02-2022