produk baja china

Aplikasi baja datar sareng aliran prosés
Baja datar nujul kana baja kalayan rubak 12-300mm, ketebalan 4-60mm, bagian rectangular sarta ujung rada Blunt.baja datar bisa rengse baja, ogé bisa dipaké salaku kosong pikeun las pipe na slab ipis pikeun rolling lambar.
Aplikasi utama:
Salaku bahan rengse, baja datar bisa dipaké pikeun nyieun beusi hoop, parabot jeung bagian mékanis, sarta dipaké salaku pigura wangunan bagian struktural jeung escalators.
Aliran prosés:
Prinsip kerja tina mesin pagawean baja datar nyaéta pikeun pre-calibrate arah ketebalan tina wol baja datar tiis kalawan dua sét roda leveling staggered.Arah lebar ieu squeezed ku sapasang roda pagawean rélatif disusun, ku kituna rubak ieu dikomprés pikeun ngahontal parameter nu dipikahoyong, sarta jumlah komprési nyaeta adjustable.Lebar na dilempengkeun ku 5 roda straightening staggered.Sistim ieu utamana diwangun ku kotak kontrol, pagawean roll, pre-leveling Unit, pagawean Unit sarta straightening Unit.Prosés produksina tiasa diringkeskeun salaku: pre-leveling → finishing → straightening → after leveling.baja datar / A / B baja 12-300mm lega, 4-60mm kandel, bagian rectangular kalawan ujung rada murni.baja datar bisa rengse baja, ogé bisa dipaké salaku kosong pikeun las pipe na slab ipis pikeun rolling lambar.
Pamakéan utama: baja datar salaku bahan rengse bisa dipaké pikeun nyieun beusi hoop, parabot jeung bagian mesin, wangunan dipaké salaku struktur pigura, escalator.baja datar dibagi kana dua rupa nurutkeun bentuk na: spring datar baja datar tur tunggal ganda alur spring baja datar.Panas digulung spring baja datar utamana dipaké dina pabrik mobil, traktor, angkutan kareta jeung mesin séjén spring daun.


waktos pos: Oct-08-2022