Bubuka sarta pamakéan produk I-beam

bubuka ringkes I-beam:
I-beam, ogé katelah baja Beam (ngaran Inggris I Beam), nyaéta strip tina baja jeung bagian I ngawangun.I-beam dibagi kana biasa jeung lampu I-beam, H - ngawangun baja tilu.I-beam loba dipaké dina sagala rupa struktur wangunan, atlas Bridges, kandaraan, ngarojong, mesin jeung saterusna.Biasa I-beam jeung lampu I-beam akar jangjang saeutik demi saeutik ipis tepi, aya Angle nu tangtu, I-beam biasa jeung tipe I-beam lampu digambarkeun ku jumlah séntiméter jangkungna cangkéng angka Arab, web, flange. ketebalan sarta flange lebar spésifikasi béda dina jangkungna cangkéng (h) × leg leg (b) × ketebalan cangkéng (d).Spésifikasi tina I-beam biasa ogé bisa ditembongkeun ku model, model nunjukkeun jumlah séntiméter jangkungna cangkéng, kayaning umum 16 #.Upami aya sababaraha lega sareng ketebalan cangkéng anu béda pikeun I-balok kalayan jangkungna cangkéng anu sami, A, B, sareng C kedah diasupkeun ka sisi katuhu modél pikeun ngabédakeunana.
Pamakéan I-beam:
Biasa I-beam, lampu I-beam, sabab ukuran bagian relatif luhur, sempit, jadi momen inersia tina dua sleeves utama bagian relatif badag, ku kituna, umumna ngan bisa langsung dipaké dina pesawat web bending. anggota atawa komposisi struktur kisi sahiji anggota gaya.Teu cocog pikeun ngagunakeun anggota komprési axial atanapi bending anggota jejeg pesawat web, nu ngajadikeun eta pohara kawates dina lingkup aplikasi.


waktos pos: Aug-18-2022