Saluran

  • Hot Rolled H Beam Steel

    Panas digulung H Beam Steel

    B-bagian baja mangrupikeun bagian épékonomis bagian ékonomi kalayan distribusi daérah perintang anu langkung dioptimalkeun sareng babandingan beurat-ka-beurat anu langkung masuk akal. Éta namina kusabab bagian na sami sareng hurup Inggris "H".
  • Stainless Steel Round Bar / Rod

    Baja / Batang Baja stainless steel

    Numutkeun kana prosés produksi, batang stainless steel tiasa dibagi kana tilu jinis: panas digulung, palsu sareng tiis digambar. Spésifikasi palang bulat stainless steel anu digulung panas nyaéta 5,5-250 mm.
  • Carbon Steel Rod

    Rod Karbon Baja

    Kelas: 201,202,304,309,310,310S, 316,316L, 410, 420,430,904L Ukuran: Pipa buleud OD: 3-1219mm, Kandel: 0,1-60mm Pipa kuadrat Jembar : 7 × 7 -150 × 150mm, Kandel : 0,4 ~ 8,0mm Pipa persegi panjang Width: 10 × 20 - 110 × 150, Kandel : 0,4 ~ 10mm Panjang biasa 6m, ca salaku pamundut anjeun ngaropea
  • Angle Bar

    Bar Angle

    Utamana aya dua jinis: baja sudut sarua sareng baja sudut henteu sami. Diantara waja sudut anu henteu sami, aya kandel tepi anu henteu sami sareng kandel ujungna henteu sami.
  • Tool Steel

    Alat Baja

    Alat baja dianggo pikeun ngadamel mati punching tiis, panas penempaan paéh, paéh die die sareng jinis-jinis baja sanésna. Kedah mangrupikeun alat utami pikeun bagian manufaktur di séktor industri sapertos pabrik mesin, alat radio, motor sareng alat-alat listrik.