Lempeng Baja Tahan Cuaca

Pedaran pondok:

Cuaca Baja tiasa kakeunaan atmosfir tanpa lukisan. Éta mimiti karat dina cara anu sami sareng waja biasa. Tapi teu lami deui unsur-unsur paduan di jerona nyababkeun lapisan permukaan pelindung karat bertekstur halus kabentuk, sahingga neken tingkat korosi.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngenalkeun

Cuaca Baja tiasa kakeunaan atmosfir tanpa lukisan. Éta mimiti karat dina cara anu sami sareng waja biasa. Tapi teu lami deui unsur-unsur paduan di jerona nyababkeun lapisan permukaan pelindung karat bertekstur halus kabentuk, sahingga neken tingkat korosi.

Baja pelapukan nunjukkeun résistansi anu hadé pikeun korosi tibatan baja biasa, éta ngagaduhan unsur paduan pangleutikna henteu sapertos stainless steel sareng harga na langkung mirah tibatan stainless. Ku cara ieu. Baja pelapukan ngabantosan pikeun ngirangan biaya siklus hirup sareng beban lingkungan dina rupa-rupa aplikasi.

Aplikasi

Baja dipaké pikeun sababaraha jinis konstruksi anu dilas, dibungkus sareng rivet, sapertos struktur rangka waja, jembatan, bak sareng wadah, sistem knalpot, kendaraan sareng konstruksi alat.

Tingkat tahan cuaca sareng indéks kinerja 

Kelas Baja

Standar

Ngahasilkeun Kakuatan N / mm²

Kakuatan Tarik N / mm²

Manjangan%

Corten A

ASTM

45345

≥480

≥22

Cortén B

45345

≥480

≥22

A588 GR.A

45345

≥485

21

A588 GR.B

45345

≥485

21

A242

45345

≥480

21

S355J0W

EN

≥355

490-630

≥27

S355J0WP

≥355

490-630

≥27

S355J2W

≥355

490-630

≥27

S355J2WP

≥355

490-630

≥27

SPA-H

JIS

≥355

≥490

21

SPA-C

≥355

≥490

21

SMA400AW

≥355

≥490

21

09CuPCrNi-A

GB

45345

490-630

≥22

B480GNQR

≥355

≥490

21

Q355NH

≥355

≥490

21

Q355GNH

≥355

≥490

21

Q460NH

≥355

≥490

21

Komposisi Kimia

Corten

 C%     

Si%

Bungbulang%

P%

S%

Ni%

Cr%

Cu%

≤0.12

0.30-0.75

0.20-0.50

0,07-0,15

≤0.030

≤0,65

0.50-1.25

0.25-0.55

Ukuranna

Kandel

0,3 mm-2 mm (tiis digulung)

2 mm-50 mm (panas digulung)

Lebar

750mm-2000mm

Panjangna

coil atanapi sakumaha anjeun peryogi panjang

Ukuran umum

Coil: 4/6/8/12 * 1500/1250/1800 * Panjang (disesuaikan)

Lempeng: 16/18/20/40 * 2200 * 10000/12000

4
1
3
2

Ngepak

4
5

Hoyong damel sareng urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami