Anjog

  • Lead Plate

    Lempeng Diterangkeun

    Pelat timah kedah kandelna 4 dugi 5 mm kanggo ngajagi tina radiasi. Komponén utama pelat timah nyaéta timbel, babandinganana beurat, kapadetanna luhur
  • Lead Roll

    Gulung Diterangkeun

    Éta ngagaduhan résistansi korosi anu kuat, résistansi asam sareng alkali, konstruksi lingkungan tahan asam, perlindungan radiasi médis, sinar-X, panyalindungan radiasi kamar CT, panyawat, insulasi sora sareng seueur aspék sanés, sareng éta mangrupikeun bahan panyalindungan radiasi anu kawilang murah. Anu biasa thi