Dealer baja sareng insiders industri ngaramal yén pasar baja bakal naék dina waktos anu dekat

Poé Nasional saatos paménta baja kuat, pasar baja diperkirakeun naék dina waktos anu payun.

Numutkeun ka dealer waja sareng industri industri. Bar ayeuna, coil digulung panas. Coil digulung tiis sareng sedeng - piring kandel sareng variétas khusus sanés anu béda-béda.

Dina hal matérial bar, nalika Poé Nasional, paménta di daérah Beijing-Tianjin-Hebei kirang, sareng saatos Poé Nasional, paménta mimiti ningkat. Elehan poean bertahap ningkat, hususna dina 25 mm paménta rebar ngaronjat sacara signifikan. 16 Oktober, Pasar Beijing produksi baja Chenggang blok harga rebar 25 mm pikeun 3700 yuan / ton. Dibandingkeun sareng 9 Oktober dugi ka 40 yuan / ton, dealer waja sareng perusahaan industri yakin yén, ngémutan harga bahan bakar atah ayeuna sareng harga rebar futures, larangan lingkungan dina usum gugur sareng usum pengetatan usum, diperkirakeun harga keseluruhan pasar baja konstruksi Beijing dina ahir Oktober bakal naék ajeg.

Panas ngagulung coil, distribusi baja kidul sareng insiders industri dipendakan saatos ditalungtik, kusabab paménta treuk anu beurat ayeuna ningkat sacara substansial. Penggalian. Treuk runtah sareng paménta mesin konstruksi sanésna naék, anu panas digulung panas ngagugulung sentimen bullish ayeuna. Penjualan treuk beurat Cina ngahontal 136,000 unit dina bulan Séptember, dugi 63 taun persén dina sataun, nunjukkeun data. Statistik ti Asosiasi Industri Mesin Konstruksi Cina nunjukkeun yén dina bulan Séptember 25 perusahaan anu kalibet dina survey ngajual 26.034 mesin data-pertambangan, dugi 64,8 persén taun dina sataun. Numutkeun ramalan ieu, harga pasar coil coiled panas anyar bakal dibéntangan kaayaan ngajalankeun anu rada kuat.

Dina hal pelat koil anu digulung tiis, ti saprak Hari Nasional, produksi sareng penjualan industri alat-alat mobil sareng bumi di Cina parantos subur. Saatos Poé Nasional, perusahaan hilir umumna gaduh paménta replenishment, anu ngamajukeun kanaékan permintaan baja. Statistik ti Asosiasi Pabrikan Mobil Cina nunjukkeun yén pasar mobil panumpang ngahontal 1,91 juta unit dina bulan Séptember, kalayan pertumbuhan 7,3% sataun-on-taun, ngajaga tingkat pertumbuhan sataun-ka-taun sakitar 8% salami tilu bulan berturut. (7,7% taun-taun dina bulan Juli sareng 8,9% taun-ka-Agustus dina bulan Agustus). Kinerja keseluruhan paménta hilir langkung saé, sareng harga produk anu digulung tiis didukung pisan.

Dina pelat kandel, Poé Nasional saatos wilayah Beijing, Tianjin sareng Hebei dina harga pasar pelat kentel tinggi, diperkirakeun yén tren ieu bakal mayeng dina waktos anu caket.

Panyebaran waja sareng industri dina industri yakin yén pasar baja ayeuna saé, faktor goréng saling pakait. Di sisi anu positip, dina bulan Séptember, total investasi dina proyék-proyék utama di panjuru nagara ningkat ku 96,6% bulan-ka-bulan, saatos perputaran baja Hari Nasional ningkat sacara substansial, ngadukung harga titik anu kuat. Salaku paménta hilir ningkat. Harga baja telat masih gaduh rohangan naék. Ti sudut pandang bearish, Poé Nasional saatos kisaran pertumbuhan inventarisasi baja, tekanan destocking henteu dikirangan; Kuatkeun kawijakan dina sektor perumahan; Produksi waja tetep luhur; Saatos ngalebetkeun usum gugur sareng usum salju, pangwangunan di daérah kalér disanghareupan ku faktor anu teu pikaresepeun sapertos stagnasi, anu bakal ngahancurkeun résiko harga waja dina waktos salajengna.

Cina Metalurgi Warta (Édisi 7, Édisi 07, 20 Oktober 2020)


Waktos Post: Nov-09-2020