2020, harga pasar baja Cina bakal turun heula teras naék, sareng turun naek anu naék

Dina taun 2020, harga pasar baja Cina bakal turun heula teras naek, kalayan turun naek anu naék. Ku 10 Nopémber 2020, indéks komposit harga baja nasional bakal 155.5 poin, kanaékan 7,08% dibanding période anu sami taun kamari. Pusat gravitasi parantos naék.
Paménta konsumén bakal langkung giat. Saprak awal taun ieu, makroekonomi nasional parantos pulih kalayan stabil, tingkat pertumbuhan ékonomi parantos nunjukkeun pembalikan bentuk V, sareng investasi anu stabil parantos janten fokus tina pangaluyuan kontra-siklik. Diperkirakeun yén paménta pikeun baja atah (kalebet ékspor langsung baja) bakal Langsung ka tingkat 1 milyar ton, sadar aya kabisat anu anyar dina sajarah.
Harga peleburan bahan baku naék pisan. Saprak awal taun ieu, kusabab sababaraha faktor, harga bahan baku ngadamel baja sapertos bijih beusi sareng coke parantos naék pisan di panjuru nagara, ngadorong biaya produksi baja sareng ngabentuk dukungan harga anu kuat.
The susut nilai tina Nilai tukeur dolar AS. Dina taun 2020, harga baja nasional turun naek, sareng panyusutan dolar AS ogé mangrupikeun hal anu penting. Depresiasi dolar AS bakal ningkatkeun biaya impor bahan baku peleburan impor sareng produk baja, sareng naékkeun harga baja domestik saluyu.

Dina taun 2020, harga baja Cina bakal turun naek sareng naék, mimiti sadayana, paménta konsumén bakal langkung kuat. Kusabab taun ayeuna, ékonomi makro nasional parantos pulih kalayan stabil, tingkat pertumbuhan ékonomi parantos janten pembalikan bentuk V, sareng investasi anu stabil parantos janten fokus tina pangaluyuan siklik counter. Hasilna, inténsitas konsumsi baja Cina bakal ningkat tibatan turun di 2020. Utamana saatos ngalebetkeun paruh kadua taun, paménta baja nasional bakal langkung kuat Numutkeun statistik, ti ​​Januari dugi Séptémber taun ayeuna, konsumsi atah Cina tina minyak atah baja éta 754,94 juta ton, kanaékan sataun-ka-taun 7,2%. Diantarana, tingkat pertumbuhan Juli nyaéta 16,8%, yén dina bulan Agustus 13,4%, sareng yén dina bulan Séptember 15,8%, nunjukkeun momentum pertumbuhan kuat Permintaan baja (kalebet ékspor langsung baja) bakal luncat ka 1 milyar ton, kabisat anyar dina sajarah


Waktos Post: Nov-23-2020